НАЙ-НОВИ:

Грандиозен концерт на Горан Брегович и Биело Дугме в Арена Армеец

Биело Дугме, най-популярната група в бивша Югославия, пристига за грандиозен концерт у нас утре. Горан Брегович и компания обещават уникално изживяване, спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори.

На концерта в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович. Освен тях, на сцената ще излязат около 40 музиканти. Шумна брас секция, цигулков оркестър, състав с тамбури, мъжки хор от Белград, български и ромски певци ще станат част от незабравимия купон. Ще чуем над 30 любими хита на Биело Дугме, които ще бъдат изпълнени в нов аранжимент.

Горан Брегович, Младен Войчич и Ален Исламович ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като във всяка трябва да има по едно огромно огледало. Брегович е поръчал също пресни сандвичи, плато със сирена, ядки и плодове. Освен това държи да опита първокласно уиски. За останалите певци и музиканти ще има разнообразие от сандвичи, фрешове и минерална вода.

Горан Брегович пристига у нас с полет от Париж в деня на концерта. По обяд у нас се очакват и двамата вокалисти на Биело Дугме, както и останалите участници в шоуто.

Източник: offnews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Жител на добричко село трябва да плати глоба за превишена…