НАЙ-НОВИ:

Голям проблем на кръстовище в Стара Загора

В рубриката “Изпрати новина” на ЗАРАТА получихме снимки от кръстовището на улиците “Ангел Кънчев” и “Христо Ботев” в Стара Загора, където не стига, че непрекъснато се създават много ситуации за катастрофи, но от 10-ина дни има още един проблем, който допълнително затруднява още повече движението.

Читател на ЗАРАТА сигнализира за повредени шахти на ул. “Ангел Кънчев”, които са по цялата ширина на пътното платно. От поне 10 дни в средата на улицата е сложен знак и са натрупани няколко стари гуми, където вместо шахта зее дупка, разказа нашият съгражданин. До днес нямаше огромен проблем, въпреки че на кръстовището постоянно се образуват задръствания. На какво станах свидетел тази сутрин? – отговаря читателят ни.

В едната част на уличното платно елементи от шахтите са тотално повредени от вчера и са щръкнали така, че през тях не може да се премине, опасно е за автомобилите. И двамата шофьори на автобус, който не успя да вземе десния завой, идвайки от “Христо Ботев”, слязоха, за да наместят железата. Естествено, че в 8,30 ч. сутринта движението се затапи. Шахтата е сравнително здрава само от дясното платно на “Ангел Кънчев”, но заради дупката и гумите е стеснено.

И какво правим – пита старозагорецът – след като от години това кръстовище е невралгично и се нуждае от светофар, сега за капак и шахтите са в ужасно състояние? Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Rolls-Royce Phantom V State Landaulet на покойния румънски диктатор Николае…