Голямата любов на нежния Хекимян бременна, но не от него

Последната голяма любов на Антон Хекимян – колежката му от Нова телевизия Василена Гръбчева, изживява най-красивия период от живота си, а именно първата си бременност. Репортерката на „Събуди се“ разбрала за щастливата вест през лятото, но предпочела да остане на работа и през новия тв сезон.

Още в първия си ефир, който съвпадна с отразяването на честванията по случай Съединението на България в Пловдив, Василена се появи с нехарактерна за нея широка рокля, чиято цел беше да скрие вече добре изразеното ѝ коремче. Тъй като репортажът беше динамичен, в някои моменти ясно можеше да се види, че Гръбчева е поне в 4-тия месец. Освен това по време на екскурзиите и пътуванията ѝ през лятото от снимките с компания се вижда, че само пред Василена няма чаши с освежителни алкохолни коктейли, а причината за това била точно бременността.

Въпреки че изящната блондинка все още не е обявила новината публично, всички нейни колеги вече знаели. Мълвата стигнала и до конкурентната Би Ти Ви и не подминала бившия ѝ любим Антон Хекимян. Водещият на „Тази сутрин“ не изкоментирал хубавата вест, но видимо му станало неприятно. Въпреки че с Василена се разделиха цивилизовано в началото на 2018 г., Тони все още не можел да преглътне, че тя толкова бързо му намерила заместник. Първата си рожба Мис Тв Чар очаква от младия лекар Асен Цеков, с когото са двойка от по-малко от година. Още на първия месец обаче репортерката се нанесла в неговата къща, където в момента живеят с цяла рота домашни любимци и вече преустройват помещенията за появата на първия им общ наследник.

В същото време вече почти 2 години Хекимян търпи несполуки в любовта и продължава да е в отбора на заклетите ергени. 35-годишният телевизионер живее сам в софийския си апартамент, а от време на време на гости от Стара Загора идва майка му Златка, която да вкарва ред в домакинството заради трайната липса на снаха.

Източник: BNews.bg


image0 (9K)