НАЙ-НОВИ:

Глория “нагло доволна от себе си и живота” навръх рождения си ден

“Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща!”, написа с типичния си директен тон в социалната мрежа фолкдивата Глория.

И продължава така:

“Вярвам и знам, че по-доброто предстои, защото животът е това, което сам си направиш!… А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта!

Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен “ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ” и на чисто нова песен “АЛО, КАК СИ”. Вижте и чуйте първо в моят YouTube канал! Приятно слушане и гледане!”

За Глория този рожден ден няма да е като другите, защото няма да вдига пищни купони, но за сметка на това пък, е пълна с енергия за близкото бъдеще и за сметка на това изглежда повече от зашеметяващо. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
От днес всички, които пристигат от България в Кипър, задължително…