НАЙ-НОВИ:

Глория изплака: Постоянно съм на диета!

Легенди се носят за фигурата на Глория. През годините се коментираше ту периодичните й задължителни посещения в клиниката на д-р Емилова, където примата се подлага на гладолечение, ту смехотворни слухове, че тънката й талия се дължи на достиженията на естетичната хирургия. Само първото е вярно. Глория действително се подлага на прочистване с плодове и чай, а когато не спазва този строг режим, пак е в режим, но малко по-лек, пише “Уикенд”.

“Аз просто не обичам хляб и сладко и може би това е нещо, което мен ме спасява. Карам си на месо и на салати. И спазвам две железни правила – никога не се храня вечер след 20 часа, колкото и късно да си лягам, и никога не преяждам, колкото и да ми е вкусно”, сподели наскоро русенката. Тя допълни, че в дома й се купува хляб, само ако ще има гости.

Певицата изтъкна, че за разлика от нея, дъщеря й Симона обича тестени и захарни изделия. Двете често прекарват свободното си време заедно, като или творят нови песни в музикалното студио в дома си, или гледат филми.

“От две години не съм яла пуканки, въпреки че ги обожавам. И преди не съм си позволявала много – само четвърт пакетче от най-малките, но сега и толкова не ям”, споделя с усмивка примата на фолка и признава, че с годините се научила да се храни по малко – като французойките.

Никога например не изяжда цял десерт. Ако яде сладко, то това е сутрин, и то в малки дози. Консумира много ограничено и алкохол – само бяло вино, при това не повече от 2 чаши. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Топводещата на "На кафе" Гала преди дни се върна от…