„Глобалкар“ откри нов сервизен център на Ford Trucks в Стара Загора

Сервизен център на Ford Trucks вече и в Стара Загора

На 17 май „Глобалкар“ – Стара Загора откри най-новия Сервизен център на Ford Trucks от мрежата на фирмата в България. На официалната церемония присъстваха много старозагорци, гости от страната и чужбина, както и партньорите им от „Булавто“, които са официален вносител на Ford Trucks за България. Специален гост на събитието беше генералният консул на Република Турция в България.

След успешното откриване на обекти във София, Варна, Бургас и Пловдив фирмата избра Стара Загора за най-новия си сервизен център на камионите Ford. Петте обекта стартираха за по-малко от една година, а това доказва, че „Булавто“ – Ford Trucks имат най-бързо развиващата се мрeжа в бизнеса с камиони в България.

Управителят и собственик на „Глобалкар“ ЕООД Константин Камов поздрави всички присъстващи с „Добре дошли!“ и благодари на „Булавто“ за доверието, партньорството и успешните бизнес отношения.

От години „Глобалкар“ ЕООД гради име на коректен оторизиран дилър на марките TOYOTA и LEXUS, но фирмата не спира да развива дейността си и ще продължава да предлага качество и професионализъм и като сервизен център на Ford Trucks.

„Нашата цел е да предложим на клиентите най-добрите продукти, най-доброто обслужване и най-добрите решения за техния бизнес. Затова избрахме и „Глобалкар“ за наши партньори, защото изцяло отговарят на стандартите на Ford Trucks“, заяви Виктор Вълков, генерален мениджър на„Булавто“ – Ford Trucks за България.

Сервизът в Стара Загора ще предлага следпродажбено обслужване от квалифицирани специалисти, смазочни материали, бързи доставки на оригинални резервни части Ford, както и 24-часова пътна помощ.

„Глобалкар“ и „Сервизен център Ford Trucks“ ще откриете на адрес:

Стара Загора
бул. „Новозагорско шосе“ 59030


image0 (9K)