НАЙ-НОВИ:

Геро легна в болница

Актьорът Герасим Георгиев–Геро влезе в болница. Артистът сам сподели новината, като публикува снимка от болничната си стая в социалните мрежи.

На кадъра обичаният актьор от „Полицаите на края на града” лежи в легло, но на въпроси в мрежата, отговаря, че е добре и не е нещо сериозно.

Той отказва да сподели причината за влизането си в болница, но очевидно се затруднява да говори. „Всичко е наред, не искам да коментирам нищо”, заяви Геро, цитират от „България днес”.

Артистът от години страда от високо кръвно след катастрофа на Шипка. Тогава започва и да качва килограми, въпреки че преди това не е имал проблеми с теглото.

„Преди катастрофата не страдах от наднормено тегло. След нея започнах да качвам и сигурно от уплахата напълнях. Тогава прекарах 5–6 дни в болница, нищо че бях без травми. Но ударът беше силен”, спомня си по-късно актьорът.

Трагичният инцидент се разиграва преди години и въпреки че трафикът е минимален, камион навлиза в насрещното платно и се удря челно в колата на Геро.

Актьорът успява да натисне спирачки и да облекчи удара, а свидетели на инцидента веднага викат линейка, полиция и спешни екипи. Когато се оказват на място, не могат да повярват, че актьорът е жив, цял и адекватен, предвид бруталната катастрофа.

Колата на Геро е смачкана на хармоника и не става за нищо, но той се спасява само с едно одраскване около окото.

По чудо оцелява, но по-късно започва да качва килограми, които и до днес не може да свали. Към днешна дата, подобно на цялата актьорска гилдия и Геро е без участия.

Актьорът силно се съмнява, че театрите ще се напълнят в скоро време, а интернет представленията определя като несериозни и твърди, че всеки сам избира как да се справи с кризата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Община Стара Загора стартира програма „Лято 2020“, в която се…