НАЙ-НОВИ:

Георги Попов е основният акционер в Левски

Вицепрезидентът на “Нове Холдинг” Георги Попов (в средата на снимката) притежава 86.6 процента от контролния пакет акции в Левски, заяви след края на Общото събрание на акционерите (ОС) новият член на Надзорния съвет (НС) Михаил Тодоров. Десет процента продължават да бъдат в тръст “Синя България, а останалите 3.4 процента се държат от дребни акционери.

“Относно г-н Божков – на всички акционери и на вас е ясно, че собственик на клуба е Георги Попов. Той е вицепрезидент на “Нове Холдинг”. Групата компании, които се ръководят от тези хора, застават зад Левски и подкрепят клуба. Той е представител на г-н Божков и собственик на ФК Левски. Аз бях поканен и от двамата, не се колебах и минута дали да приема”, заяви Попов след края на ОС.

“86.6 процента са на г-н Георги Попов, 10 процента са на тръст “Синя България”, а останалите са на дребни акционери, които присъстваха на Общото събрание. Приемствеността тепърва ще се случва. Още не сме се виждали със старите членове на Надзорния съвет и се надяваме това да се случи в скоро време”, добави новият член на НС.

“Винаги съм бил на стадиона, но не в ложите, където е ръководството. Винаги съм бил в сектор “В”. Мисля да си продължа там, където досега съм ходил с приятели”, завърши Тодоров. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Ръководството на Лудогорец и Стойчо Стоев постигнаха договорка той да…