НАЙ-НОВИ:

Георги Гьоков: Слуховете донасят, че Николай Нанков ще остане министър

Депутатът от БСП заяви, че неминуемо ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, като това е и официална позиция на левицата
[ad id=”225664″]

„Слуховете говорят, че единият от тримата министри в оставка ще остане, като това най-вероятно ще бъде министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Оставките на другите двама ще бъдат гласувани”, коментира Гьоков в ефира на бТВ.

Още преди дни се появиха спекулации, че един от министрите ще бъде спасен, като и тогава се появиха информации, че това ще бъде Нанков.

„Тук имаме едно сериозно разминаване между вижданията на премиера Бойко Борисов, който има право да иска и да приема оставки, и председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който не иска оставки и смята това за слабост на правителството”, коментира още Гьоков. Той добави, че когато има толкова много скандали в страната трябва цялото правителство да подаде оставка.

„Задължителни са предсрочните избори. Тази нестабилност в управлението и в коалицията дава сигнали в тази насока и ние като опозиция няма как да не търсим пробойни”, подчерта  Гьоков.

Той заяви, че неминуемо ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, като това било и официална позиция на левицата.

[ad id=”263680″]

„В случая може би председателят на Народното събрание постъпи правилно като наложи наказание забележка на Корнелия Нинова, но спести такова на Вежди Рашидов”, изтъкна народният представител политическите скандали от втория ден на новия парламентарен сезон.

image1 (9K)

Тогава Нинова заяви от парламентарната трибуна, че ГЕРБ са убийци и са отговорни за катастрофата край Своге.

„Без да оправдавам Корнелия Нинова, ПГ на БСП или когото и да било, изказването й беше емоционално и бе провокирано от декларацията на Рашидов”, отбеляза Гьоков.

image1 (9K)

На въпрос дали БСП е сред хората, той отговори, че от ПГ на левицата винаги са били сред народа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
По повод показните акции напоследък попаднахме на интересен материал на Деян Дянков,…