НАЙ-НОВИ:

Гаф в „Игри на волята” Сценаристите ожениха майка и син

Голям гаф са допуснали сценаристите на „Игри на волята”, забелязаха наблюдателни зрители. Ето какво написа Бойка Трифонова във фейсбук:

“КАК НОВА ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги зрители, снощи, по време на втори епизод на “Игри на волята! Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин дразнещ глас, която иначе може би не звучи точно така, но все й дават да води предавания, на които тя трябва да надвиква съпътстващ оглушителен шум и когато крещи, въобще не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; таа, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще разкаже историята за Свети Константин и Елена.

И аз се намествам малко по-удобно и й викам: Давай да чуем!

Историята била значи от Странджа. Там се е случила, също така. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един голям огън . ( !? ) И им казал на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. ( ?! ) От мъжете минал само Константин и не изгорял. От жените минала Елена и не изгоряла. И те затова се оженили ( ?! ) И станали светци ! …

Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка. Когато сценаристите на Нова Броудкастинг Груп пишат разни неща за разни исторически личности, и взимат заплати за това нещо, и носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата, и въобще носят отговорност какви ги съчиняват, дали биха били така добри да вземат сега и да се покаят, чрез официално напускане на работа?”, написа възмутената зрителка, цитирана от lupa.bg.

Blife.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Съобщението за извършена кражба в апартамент в Казанлък на ул. "Д-р…