Галка от „Каризма” се раздели с Роб, а уж чакаше бебе от него

Галя от покойния дует „Каризма” се е разделила с приятеля си – чернокожия музикант Роб,  а уж чакаше бебе от него. Тъжната новина сподели пред Lupa.bg нашенец с бизнес в Лондон.

41-годишната Галя Курдова вече не дели един покрив с британеца, от когото уж очакваше бебе, категоричен е източникът ни. „Двамата вече не са заедно, не е ясна причината за раздялата, но Галка изтри повечето снимки с Роб. В профила си в инстаграм е оставила само една отпреди година. В момента хубавицата вече се оглежда за нов любовник”, ясен бе читателят ни.

Проверката ни потвърди, че красавицата е оставила един-единствен кадър в компанията на чернокожия островитянин, всички други фотоси са изтрити. Това е единствената снимка с Роб.

Двамата се запознали покрай общия си интерес – музиката. Англичанинът бил барабанист, а Галка в първите години от живота си на Острова се изявявала като певица по пиано баровете в Лондон.

По-късно обаче родената в Сургут, Русия певица се отказа от музикалната кариера, създавайки сайт за кетъринг, който се оказал доста доходоносен. Lupa.bg


image0 (9K)