НАЙ-НОВИ:

Галена се обяви за самотница

Строга, но откровена равносметка си направи Галена покрай 15-годишния юбилей на музикалната сцена. Пайнерката, която с всяка нова песен се изтрелва на върха на фолк класациите, призна, че преди славата е имала повече истински приятели, пише “Уикенд”, цитиран от Новини.бг.

Успехите им пък си имат висока цена. Перфекционизмът, с който е постигнала всичко, което има и в професионален, и в личен план, често “краде” от времето ѝ за самата нея.

“Не мога да кажа лицемерни… Да, хората си препредават от дума на дума и аз не мога да вярвам на всяко едно нещо, което стигне до моите уши. Но пък има нещо наивно в мен и си казвам: “Пък може и да не е така. Някой може да иска да гледа сеир отстрани.” И бързо забравям лошите неща, които стигат до мен. Аз уважавам всички колеги…”, сподели наскоро Галена и призна, че не е имала остър конфликт с никого.

Певицата все пак загатна, че дори да се е случвало някакво напрежение, винаги е търсела общуване с другата страна, за да изгладят недоразумението.

„Нищо не ми липсва, но понякога самата аз усещам едно празно кътче в мен”, откровена е изпълнителката на „Сърце”.

Галена признава, че има високи изисквания към себе си. Затова съумява вече толкова време да държи интереса на публиката с оригинално присъствие на музикалната сцена. Този перфекционизъм пренася и в личния си живот. Така, както дава всичко от себе си, за да е на върха в бранша, хитовата пайнерка винаги се старае да угоди на всички роднини и приятели.

Любимият й Галин и двамата им сина Стефан и Александър винаги са приоритет за нея. Галена признава, че не би искала те да чувстват липсата й, заради което прави и невъзможното да се реваншира. Същото отношение има към приятелите си.

„Но понякога ми липсва само едно – малко повече време за мен. И така, както се раздавам за семейството, за приятелите, на сцената, така искам понякога да се раздам и за себе си”, признава звездата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Берое победи с 1:0 тима от втора лига Ботев (Гълъбово)…