Галена прекъсва турнето си в САЩ

Галена няма да бойкотира юбилейния концерт на „Пайнер”, който по традиция се провежда на 3 декември. Спекулациите, че Мама Ураган ще пропусне грандиозното попфолк събитие се появиха, заради турнето й с Фики в САЩ. Двамата изпълнители на „Пайнер”, които имат успешни дуети, заминават за страната на неограничените възможности в края на ноември, научи HotArena.

Галена се присъединила към Фики по настояване на организаторите на турнето в САЩ. Условието й е било, че се връща в България два дни преди концерта на „Пайнер”, за да подготви изявата си. Фики пък е предпочел да продължи с участия за българите в САЩ, вместо да пее в зала „Колодрума” в Пловдив, където ще се проведе мегаконцерта.

В чалга мероприятието ще участват близо 30 изпълнители на „Пайнер”. Сигурни са всички големи имена в каталога на фирмата, сред които са Емилия, Анелия, Емануела, Мария, Преслава, Глория. На концерта ще се изявяват и новите попълнения, които се присъединиха към „Пайнер” с кастинг. Това са Радко Петков, Ивета Костова, Даниела Пирянкова, която вече ще се представя с псевдонима Данна. Новата звезда на фирмата – Ариа, също ще се включи в концерта.

Засега не е ясно дали Милко Калайджиев ще пее на 3 декември в Пловдив. Ако спечели кметските избори на Свиленград, изпълнителят на мегахита „За да те забравя” може да внесе промени в музикалните си изяви.

Не е ясно и в какъв ред ще се изявяват звездите на „Пайнер”. Сигурно е само, че борбата вече не е коя певица да закрива концерта, както бе преди години. Нито Галена, нито Преслава, между които открай време има тихо съревнование, не напират да пеят на финала. Причината е, че концертът ще е с продължителност 3 часа и половина, а в края публиката вече ще е по-уморена.

Големият напън е чий микс да е по-дълъг. За да няма ощетени, а и предвид редица други критерии, организаторите налагат лимити в продължителността на изявата. И все пак някои певици може да пеят по-дълго пред публиката в Пловдив. Кои ще са те, все още не е ясно, защото тепърва в „Пайнер” ще бистрят програмата за концерта, пише „Уикенд“.


image0 (9K)