НАЙ-НОВИ:

Гала спретна луд купон във входа на блока за рождения ден на майка си

Тв водещата Гала се оказа силно привързана към своята майка, а последната изненада към възрастната дама трогна дори нейните почитатели и я обявиха за дъщеря-мечта.

Майката на водещата на “На кафе” тези дни имаше рожден ден, но заради извънредните мерки празникът се отложи за неопределено време. Гала, обаче, не можа да издържи, нахлузи якето на гърба и направи огромна изненада на родителката си.

Гала и нейната дъщеря Мари, заедно с любимия й Стефан посетиха възрастната дама, за да й пожелаят да е все така здрава. Никой от гостите не влезе в дома на жената, а вдигнаха наздравица в коридора, след което всеки се прибра в своя дом.

“Една от големите благословии в живота ми е, че точно тя е моя майка. Сърцето и е океан и през целия си живот ни залива с любов!!! Днес, на рождения и ден исках само да я прегърна и да постоим така. Исках в ръцете ми да се почувства закриляна и спокойна, както аз в нейните – цял живот! Надявам се да се случи … скоро. Честит празник, мамо”, написа в социалните мрежи Гала.

Нейната половинка Стефан засне част от жеста и сподели кадри в социалната мрежа Инстаграм. „Любимата тъща“, написа той под фотос на блондинката и рожденичката – на него те позират с чаши и бутилка шампанско, като впечатление правят още предпазните маски, които носят.

show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пациентите с лека форма на коронавирус се възстановяват приблизително две…