НАЙ-НОВИ:

В Русе: Кола отнесе пътен знак и дърво и се преобърна

Тежка катастрофа стана на улица “Славянска” в Русе днес следобед. Инцидентът се размина без пострадали, но са нанесени значителни материални щети.

Катастрофата е станала на кръстовището пред сградата на Българско речно плаване. Според очевидци черен автомобил “Ауди” със силистренска регистрация се движел по улица „Славянска“, когато подал мигач за ляв завой към улица „Отец Паисий“, съобщава Канал 3. В този момент друга кола, също „Ауди“, която се движела отзад, свила вдясно, за да го заобиколи, но водачът на силистренския автомобил се отказал от маневрата и продължил напред към бившата речна гара.

Тъй като след ремонта улица „Славянска” в крайдунавския град вече е по-тясна, водачът на русенската кола нямал време да реагира и се опитал да избегне удара като леко свил встрани. Изгубил контрол над автомобила, той се качил на тротоара, където отнесъл пътен знак и изкоренил едно дърво, след което се обърнал на една страна и се ударил в паркиран автомобил.

За щастие инцидентът се разминал без пострадали.

На място пристигна екип на Пътна полиция, който изяснява причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. Изискани са и записите от видеокамерите на улица “Славянска“, за да се установи кой от двамата водачи е предизвикал пътно-транспортното произшествие. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари Тишер се събраха.…