НАЙ-НОВИ:

В профила на убитата в “Надежда” Дарина нищо не предвещавало разразилия се ужас

От публикациите в последния месец в профила в социалната мрежа на убитата в столичния кв. “Надежда” Дарина нищо не предвещавало ужаса, който ще сполети нея и 1-годишното ѝ детенце.

Убитата млада жена се казва Дарина Министерска. Тя е била много активна във Фейсбук и нищо не е предвещавало трагедията. Младата жена постоянно е споделяла снимки и видео на дъщеря си Никол. Има и няколко снимки с бащата на детето – 26-годишният Викторио Александров, с когото тя е живяла на семейни начала.

 На 29 август Дарина е обновила снимката на корицата си във “Фейсбук”. На снимката са тя, Викторио и малката Никол. Преди месец 1-годишното момиченце е проходило.  Двамата са имали и куче “Ротвайлер” на име Лори. Вероятно Министерска не е искала сериозно обвързване, съдейки по друга картинка с послание, споделена от нея.

 В социалната мрежа приятел на Дарина приканва към “смърт на този изверг”, визирайки убиецът Викторио. Публикуваме текстът без редакторска намеса.  “Смърт за този изверг който уби мойта приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на мойте приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяйте го. Мойте исренни съболезнования!”

Припомняме, че след като е извършил убийството на 23-годишната жена, мъжът е прострелял дъщеричката си в окото в района на Горни Богров, а после е направил неуспешен опит за самоубийство.

В профила на убиеца от “Надежда” пък не се забелязва нито една обща снимка на двамата.  Убиецът, застрелял детето си в дясното око, а той само одраскан, дори се жалвал срещу приятелката си от “психически тормоз”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Ново земетресение беше регистрирано край гръцкия остров Закинтос. Този трус…