В очите можеш да прочетеш душата на човека

Казват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво се крие в душата му. Астролозите обаче са на мнение, че спрямо това под какъв знак се е родил човек, носи определена характерност на погледа му. Кои са хората, чийто поглед е най-магнетичен, в кои очи ще прочетете доброта и кои очи ще ви притеглят силно – вижте:

[ad id=“263680″]

..

Овен 
Представителите на тази зодия имат имат пронизващ поглед. В него винаги ще забележите една характерна устременост, сякаш всеки момент ще се втурнат във война (словесна, мисловна, емоционална, реална) или поне ще хукнат да прескачат препятствия.

Телец 
Телците имат изразителни  очи. Погледът им е открит, топъл и „земен“. Такова нещо като да прочетеш смущение в него – не. От пръв поглед внушават сигурност, добронамереност и спокойствие.

Близнаци 
Близнаците притежават буден, игрив и неуморен поглед. Той е видимо закачлив и кокетен. Спецификата в очите им се забелязва най-вече когато се смеят.

[ad id=“225664″]

..

Рак 
Родените под този зодиакален знак имат сериозен поглед, понякога чак намръщен. Очите им са хубави и дълбоки, но в тях често се чете тъга, носталгия и предпазливост.

Лъв 
Лъвът има магнетичен поглед. Очите на представителите на тази зодия отразяват светлината, приличат на „котешки“. Могат да се разпознаят по това, че повечето пъти буквално те гледат отгоре надолу, едновременно с великодушие и осъзнаващи собствената си важност.

Дева 
Девите имат прекрасни и по детски наивни очи. Погледът им е изразителен, открит, прям и „чист“. Не случайно са най-фотогеничният знак.

Везни 
Те имат замечтан поглед. Вроденият вътрешен финес им придава миловидно и топло изражение. Отличителната усмивка (красива, широка и с трапчинки) ги дарява с характерна красота.

[ad id=“225664″]

..

Скорпион 
Те имат „стоманени“ и притеглящи очи. Фиксиращ, проницателен поглед, който не може да бъде смутен. Но пък нерядко смущава сериозно отсрещната страна. При една „визуална“ битка, Скорпионът е този, който ще издържи докрай.

Стрелец 
Стрелците се отличават с „искри“ в очите. Живи, будни, игриви, търсещи, забавляващи се, нерядко насмешливи. Това е знакът на светлооките хора.

Козирог 
Козирозите имат втренчен поглед. Сякаш непрекъснато ви претеглят от – до. При тях най-често можете да засечете т.нар. „психопатски“ поглед – твърд, непроницаем, нереагиращ на външни дразнители.

Водолей 
Имат разсеян поглед. Добряшки, приятелски, вдъхващ доверие. Често изглеждат отнесени, оставате с впечатлението, че се реят из други светове. След Стрелец това е другият знак на светлооките хора.

[ad id=“218001″]

..

Риби 
Те имат тайнствен поглед – леко отнесен, дори „липсващ“ понякога, все едно гледат през вас. Очите им са сред най-запомнящите се – големи, влажни, изразителни. Когато се вгледат в някого, той често е обхванат от чувството, че Рибите „четат“ вътре в него.

Още интересни статии четете в edna.bg


image0 (9K)