В „Завинаги“: Ипек старателно подрежда цепениците в кладата за Фикрет

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ от разигралите се събития между персонажите става ясно, че дори и да обичаш и тази любов да бъде споделена, това невинаги е достатъчно.

След огромен натиск, разговори и обидни думи, Баде все пак решава да изпълни заръката на Нургюл и да замине в провинцията, за да се отдели от Мурат и да вземе изпитите си. Но той се връща в къщата и когато не я намира там, започва да беснее. Никой не се осмелява да му каже къде е отишло момичето, но се намира един доброжелател на бурната любов между двамата млади, който тайно съобщава на Мурат посоката.

Есма се среща с Гарип в едно заведение и отвръща утвърдително на молбата му да отидат двамата заедно някъде извън града за поне два дни.

Адем отново е на сеанс и под лекия натиск на психоложката открива нови истини за себе си. Тя го убеждава, че Дилара все още го обича.

Есма и Сюрея случайно се засичат в салона на втория етаж и младата жена веднага прави опит да избегне разговор със свекърва си, но възрастната жена успява да я спре. В този миг Есма нарича Сюрея „дъще“ и това просълзява снахата. Но Сюрея все още не е готова да ѝ повярва.

Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от “Завинаги” се обърна към феновете си

Ипек отново събира цепеници за кладата на Фикрет. Тя постоянно получава информация и снимки от детектива, на които са запечатани срещите на неверния съпруг с Есра. Нейният план е добре обмислен и тя ще го следва неотлъчно, докато съвсем не стъжни живота както на Фикрет, така и на цялата фамилия Боран, която тя така и никога не заобича.

Предстои изненадата за рождения ден на Фикрет, която уж с голяма радост организира за него съпругата му. Всички са насядали в очакване рожденикът да се прибере. Около масата са Есма, братята с половинките си, както и Емир, когото Фарук успява да убеди да слезе за вечерята. Присъстват и родителите на Ипек, естествено. А Фикрет в това време е с Есра в един ресторант, откъдето Ипек получава снимки.

Бомбата от машинациите на Ипек тепърва ще избухне.


image0 (9K)