В „Безмилостен град“: Очаквахте ли чудовищна постъпка от Джерен? – е, не сте чакали напразно

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ зрителите ще видят пълното морално падение на Джерен и нови хитрости от страна на Шениз.

Недим е отведен непредвидено от леля си пред гроба на баща си, както ви запознахме от ЗАРАТА вчера.

 В “Безмилостен град” Шениз, Недим и Дженк са пред нечий гроб посред нощ

Там той му обещава, че никога няма да му прости нито връзката с Шениз, нито това, което е трябвало лично той да заплати за греховете му. В това време манипулативната Шениз обработва последвалия ги Дженк да не казва нищо на никого за странното ѝ посещение на гробището.

Агях прави всичко възможно бързо да осигури парите за Джерен и да се отърве от нея. Той я вика на среща извън имението.

Недим е наел Дживан за шофьор и той влиза в ролята си, откарвайки новия си шеф и братовчедка му на „луд шопинг“, както тя се изразява. С тях се качва и Джемре, на която ѝ е все по-трудно да бъде в присъствието на любимия, воюващ с нея на всички фронтове.

В “Безмилостен град” всички са пешки върху шахматната дъска на Недим

Шениз отпраща любопитната Нериман, за да хвърли бомбата на Сехер – т.е. да ѝ съобщи, че Агях ще купи неродения ѝ внук от дъщеря ѝ. Идва ред и на бабата. Хитрата лисица е подготвила цяло представление и Нериман се хваща на въдицата.

Пазаруването е истински разкош, но Дживан е ошашавен от екстрите за богаташите. Дамла сякаш напук му демонстрира от коя класа са те и къде в йерархията се намира бедният Дживан.

Големият ден за разплащането с Джерен е дошъл. Агях я вкарва в банката, където сребролюбката разбира, че са ѝ приготвили огромна сума пари, за които дори не е мечтала. Но за да станат нейни, тя трябва да подпише документ с жестоки за една майка клаузи. Момичето обаче е готово на всичко, когато вижда пълния с щатски долари куфар, а ѝ обещават и още пари по сметка. В кабинета обаче влетява неудържимата Сехер, изкусно подмамена от Шениз.

А в модния магазин емоциите между Недим и Джемре стават взривоопасни. Фенката на социалните мрежи Дамла прави клип и снимки как братовчед ѝ пробва различни дрехи. Джемре е помолена да му оправи копчетата на една риза и страстите се нажежават, докато тя го разкопчава. Младият мъж е на крачка да не се сдържи и да я целуне.

 

 


image0 (9K)