НАЙ-НОВИ:

Вътрешна проверка нищи случая с пребития от полицай 17-годишен младеж в Сандански

Според старши комисар Николай Хаджиев проверката трябва да бъде завършена в най-кратки срокове и той ще може да коментира случая чак след това

Разпоредена е вътрешна проверка по случая с инцидента с непълнолетния 17-годишен младеж в Сандански. Това каза за Радио „Фокус“ – Пирин старши комисар Николай Хаджиев, директор на ОДМВР – Благоевград, по повод сигнала от Конфедерация за защита на правата на децата за пребито 17-годишно момче от цивилен полицай в Сандански. Информацията за битото момче беше огласена на брифинг в парламента от зам.-председателя на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев.

Според старши комисар Хаджиев проверката трябва да бъде завършена в най-кратки срокове и той ще може да коментира случая чак след това.

Хаджиев допълни, че е разпоредена проверка по случая относно задържаното лице – непълнолетен 17-годишен младеж, който е бил задържан в петък във връзка с извършени от него противоправни деяния.

По думите му същият е бил предаден на прокуратурата и е минал през Районен съд – Сандански още в събота.

Директорът на ОДМВР – Благоевград заяви, че има данни, че след това лицето си е извадило медицинско свидетелство. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В София е доказан първият за този сезон грипен вирус…