Въпрос във Фермата: Ама вие ударихте ли се? Вижте как отговори Силвия

В епизода тази вечер от риалити предаването Фермата: Нов свят отношенията между двете оформили се двойки естествено вълнуват останалите фермери, а и зрителите, разбира се.

И докато между мускулестия Сами и маникюристката Силвия нещата вървят някак по-лежерно, то при Красимира и Митко вълната е ту ласкава и нежна, ту връхлита като цунами. Но няма и как да са еднакви. Първите са много по-премерени, докато вторите са взрив от емоции, колкото и Красимира да беше въздържана до скоро.

На какви реплики ще станем свидетели тази вечер в двора на фермата, разменени между Красимир и Силвия?

Силвето се е метнала върху излегналия се на дървения шезлонг Сами и се натискат, а край тях е седнал изявеният Дон Жуан Красимир, който любопитства: Ама вие ударихте ли се?

На което Силвия невъзмутимо отвърна: Аз никъде не съм се удряла. А ласките им със Сами без никакво притеснение продължават.

След снощния опит на Митко да разбере от Красимира накъде отиват отношенията им, в новия епизод виждаме как влечението им един към друг става все по-взривоопасно. И то не така, както младият бизнесмен обясни в личното си вечерно видео, че когато хората са затворени седмици наред по 24 часа на едно място, те започват да се обичат и неминуемо им се иска да се прегърнат и да се усетят. Колкото и да ги гложди съвестта, че ще наранят близките си хора извън фермата, Митко и Краси не крият нуждата си един от друг и ще ги видим в размазващи сцени на нежност.


image0 (9K)