НАЙ-НОВИ:

Въпроси без отговор към Ухан

„Колко америкнски военни има в Ухан? Какво правят там – да не са яли прилепи на пазара?”

Този въпрос задава политологът Огнян Минчев, предизвикан от мeдийни публикации, в които американци и китайци се обвиняват взаимно, че са съпричастни към разпространението на убийствения вирус.

„Коронавирусът, който причинява понастоящем глобална пандемия е генетично модифициран – т.е., вирусът представлява специална разработка, биотехнология. Защо не се коментира този въпрос – кой, защо, с какви цели произвежда подобни чудовища? Казват, че в Ухан се намира една от най-големите биоизследователски лаборатории в Китай, подчинена и на китайското Министерство на отбраната. От тази гледна точка, кое е по-вероятно – вирусът да е пуснат от американски военни/шпиони, гастролиращи в Ухан, или да е пуснат от самата китайска лаборатория в града – случайно или неслучайно?”, пита политологът.

Според него обществото очаква отговори: „Кой носи вината за това, че светът днес преживява подобно изпитание? Кой е виновен за това, че умират хора? Кой ще плати икономическия срив, последващ пандемията? Риторични въпроси, въпроси без отговор, въпроси, които дори не се задават публично и настойчиво”.

Източник: Огнян Минчев – Фейсбук профил

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
„Категорично и най-отговорно искам да заявя, че България има много…