НАЙ-НОВИ:

Вълнуваща сватба бележи началото на новия сезон на “Откраднат живот”

Актьорите Диана Димитрова и Филип Буков разказаха повече за тайната на успеха и мистериите около новия сезон на „Откраднат живот“

Новият сезон на „Откраднат живот“ започва с вълнуваща сватба, разкриха в „Събуди се“ по Нова телевизия Диана Димитрова и Филип Буков.

„Сериалът е еманация на съвременното общество и засяга много социални теми. Няма как да не бъде актуален и интересен. В първите три епизода от новия сезон предстои сватба. Няма да издам младоженците, но смятам, че нашите сценаристи надминаха себе си, защото сериите са страшно вълнуващи и са ми фаворит за всички сезони на „Откраднат живот“ до момента. С моя екранен партньор Велислав Павлов заснехме може би най-дългата сцена от четири страници текст с всякакви емоционални амплитуди“, разказва Диана Димитрова.

„В новия сезон нашите герои ще се сближат, но не в интимен контекст. Ще постигнат разбирателство. И то ще се прояви по-скоро от страна на моя персонаж д-р Хаджихристев, който вече е прекарал достатъчно време в болницата и не е настроен да съди чак толкова радикално другите лекари“, допълва Филип Буков, който не крие щастието си от възможността да играе в сериала и да черпи опит от своите по-възрастни колеги.

„Опитваме се да представим на зрителите колко трудно е всъщност да се лекуват болните. За да си дадат сметка и да бъдат отговорни не само към себе си, а и към останалите“, споделя Филип Буков.

„Трудно е да се поставим на мястото на лекарите от първа линия. Не мога да си представя какво е усещането да се носи специалният костюм в продължение на 12 часа. Защото ние носим маски на снимачната площадка и на третия час вече нямам търпение за глътка свеж въздух“, категорична е Диана Димитрова.

В студиото на „Събуди се“ актрисата разказа малко повече и за участието си в новия филм на режисьора Виктор Божинов и сподели какво се случва в живота й извън снимачната площадка.

„Наскоро заснех два клипа – единият към песента на голямата българска певица Марги Хранова по идея на Игор Марковски, който е сценарист и продуцент, а другият клип е към парче на Стенли, когото много обичам. През ноември ми предстои изложба. Рисувам портрети и с удоволствие каня всички почитатели на изкуството на нея“, каза още тя.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Париж ще носи маски и на открито. Предпазните средства за…