Във „Вътрешен човек“ довечера: Бате?… Много мъжки сълзи, много емоции

Тази вечер в крими сериала „Вътрешен човек“ се разкрива тайната, която зрителите очакват вече втори сезон на теленовелата. Но през какви емоции ще преминат Мерт и Сарп, гледайте от 21,30 часа по бТВ.

Часове преди излъчването на епизода ще повдигнем леко завесата на събитията.

Повествованието в тази серия нарочно е малко разбъркано като хронология, за да засили още повече драматизма на случващото се.

Мерт отива на мястото на срещата с Джошкун, но куцият хитрец вижда и колата на Джелял, който излиза от нея с пистолет в ръка. За стария мафиот опазването на тайната за двамата братя е от особено значение и затова, подслушвайки разговора на Мерт с Джошкун, той веднага тръгва след него.

Куцият стреля два пъти в Мерт и той пада, в този момент се появява обезумял Касапина и Джошкун насочва пистолета си към него, но проехтяват изстрели и Джошкун е смъртоносно улучен. Стрелял е Мерт, който си е сложил бронежилетка.

Разговорът с татко му е тежък, защото младият мъж споделя, че човекът, който е знаел истината за родното му семейство, вече е мъртъв.

Действието връща зрителите един ден преди тези събития.

Сарп се обажда на инспектор Сема, подмамва я в един склад, след което я отвлича. Той ѝ припомня задачата да открие Джошкун, дадена ѝ тайно от началник Юсуф. Сарп принуждава полицайката да му каже адреса на Куция.

Мерт получава съобщение да отиде на гроба на Мелек, където намира един ключ, който го отвежда до цех във фабрика. Там Джошкун го връзва и му разказва историята на наемния убиец на Джелял – Метин – бащата на Мерт. Докато осъзнава какво чува бившият полицай, в халето влиза Сарп.

Гледайте тази вечер емоционалната среща на отдавна изгубилите се братя.


image0 (9K)