НАЙ-НОВИ:

Вучич и Нетаняху рамо до рамо с Путин на “Безсмъртният полк” в Москва

Според данните на Министерството на външните работи на Русия, шествия са се провели в повече от 60 държави, сред които страните от ОНД, Сърбия, Израел, Гърция, България, САЩ, Великобритания, Франция и др.

[ad id=”225664″]

Президентът на Русия Владимир Путин лично участва в шествието на „Безмъртния полк“ на Червения площад в Москва заедно с високите си гости – президента на Сърбия Александър Вучич и премиера на Израел Бенямин Нетаняху, съобщиха от Кремъл. Държавният глава на Русия носеше портрет на своя баща, израелският премиер – снимка на свой родственик, а сръбският президент – икона.

[ad id=”236993″]

Преди това тримата лидери положиха венци пред паметника на Незнайния воин в Александровската градина в руската столица.

Акцията „Безсмъртния полк“ се провежда за седми пореден път през 2018 година, припомня “Фокус”. През 2017-а тя събра около 250 хиляди участници извън Русия.

[ad id=”263680″]

Според данните на Министерството на външните работи на страната, шествия са се провели в повече от 60 държави, сред които страните от ОНД (Общността на независимите държави), Сърбия, Израел, Гърция, България, САЩ, Великобритания и Франция. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Вицепремиерът очаква подкрепа от БСП за промените в Закона за…