НАЙ-НОВИ:

Всичко трябва да носи радост в днешния ден

Луната е в знак Везни от 02:09ч. При това лунно положение най-лесно се намира общ език с другите хора, най-добрият период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Подсъзнателно се избягват споровете и конфликтите. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Продължава 2 лунен ден до 09:00ч.

Доминиращ 3 лунен ден от 09:00ч на 1 септември до 10:16ч на 2 септември.

Сърпът на Луната започва вече да се показва, което е свидетелство за това, че е време да се действа. Настъпва време за активни действия. Да се проявява пасивност в този ден е опасно за здравето. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди.

Избягвайте разговори за вашите начинания. Сега не е подходящо за нови запознанства. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, означава, че имате застой на астрална енергия. Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле.

През този период се опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Това е нереализирана енергия. Дори повишената мнителност е недопустима. Не пожелайте зло в този ден на никого. Негативният емоционален импулс непременно ще бъде предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отпратен, но и на вас.

Лесно ще се ядосвате и ще сте раздразнителни, затова е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Девиз на деня е „максимум търпение и спокойствие”. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Сексуалните енергии са силни. Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

15 слънчев ден – Мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Ден за почитание към жените и майките, и мъжете трябва да проявят уважение и почит към тях, да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден трябва да се избягват. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
32-годишен мъж, предлагащ платена любов, ограбил две свои клиентки в…