Време за размисъл: Накъде да поемем за празниците

Добре е да отделите малко време в размисъл и да прецените в коя посока искате да тръгнете за празниците и дали искате да бъдете на топло или по-мразовито място.
Всички хора сме различни и зимата за някои е сезон, в който искаме да се насладим на красотата на снега, а  други предпочитат романтиката на екзотичен плаж.
Тук ще намерите няколко интересни дестинации, които са хитът на тази година:

Зимно приключение в европейските градове
Изживейте една незабравима зимна почивка във вечните европейски градове в Германия, Франция, Швейцария или където на практика пожелаете. Няма как да пропуснем красотата на коледните празници, на която можем да се порадваме в немските градове. Светлините и характерната храна по това време на годината отдавна са магнит за всички пътешественици и не напразно. Едва ли има друго място, на което да преживеете подобна топла емоция, която ще направи коледните ви празници незабравими и достойни за всички снимки, които бихте си направили там.

[ad id=“263680″]

Още интересни промоции и предложения в e-mol вижте тук:

За всички, които обичат топлината и искат да избягат поне за кратко от мразовитите месеци чудесен вариант са близките ни съседки с морски курорти като Гърция и Турция.

Далечни приключения през зимата
Искате да изживеете малко по-далечно приключение?
Пред вас стои невероятната идея за почивка в Дубай през декември. Какво по-хубаво от това, докато останалите са облечени в якета и палта вие да сте насред златните плажове на тази привлекателна през последните години дестинация? Дубай предлага едни от най-вълнуващите изживявания на всички свои гости и ги поднася по един неповторим начин, който ще ви накара да се завъщате там отново и отново.
Ако пък оставате без думи пред балканското гостоприемство и сърцатото отношение към туристите можете да се доверите на различните предложения за пътуване в Белград, Охрид, Солун и много други предложения, които ще предизвикат единствено усмивки у вас. Изпълнете студения декември с емоции, като можете да ги намерите също в Истанбул, където да се насладите на романтиката на града през нощта и уникалната кухня, която трудно може да срещнете другаде.

Класическата Виена също предлага неповторимо изживяване на всички, които предпочитат да прекарат няколко чудесни дни с шал и топла напитка на открито и сред исторически красивите сгради на града.

[ad id=“225664″]

Будапеща може да ви впечатли не само по време на панорамните разходки из града. Тук ще откриете още дружелюбни хора, прекрасна храна и незабравими гледки на вековни сгради.

Източник: actualno.com


image0 (9K)