НАЙ-НОВИ:

Врачански по-суетен от жена, блъска ботокс против бръчки

Калин Врачански, който играе една от главните роли в новия сериал „Братя”, гони 40-те, но все още минава за секссимвол. В един от последните епизоди на криминалната поредица, той захвърля дрехите и остава по боксерки, за радост на женската част от зрителите. Из интернет форумите дамите коментират възторжено, че актьорът е в отлична форма, а най-впечатлени са от стегнатото му дупе.

Известно е, че Врачански е доста суетен и много държи на секси имиджа си. Той редовно тренира, за поддържа тялото си стегнато, а бицепсите си напомпани. Интересна подробност е, че се подлага и на разкрасителни процедури с ботокс, за да заличава бръчките по челото си. Актьорът винаги се стреми да изглежда привлекателно и да радва очите на почитателките си.

Хора от обкръжението на Калин твърдят, че с напредването на възрастта той започнал да недоволства, защото по челото му се появили първите видими линии. Екранният Борис взел решение да се подложи на интервенции с ботокс, за да върне доброто си самочувствие. Неотдавна Врачански събрал смелост и посетил популярна клиника по естетична дерматология. Така се сдобил със свеж и отпочинал вид, но специалистите го предупредили, че ако иска да запази ефекта, ще трябва отново да се подложи на процедурата след 6 месеца.

Преди време екранният Борис от сериала „Братя” се изръси с няколко бона и за ремонт на зъбите си. Tой инвестирал солидна сума в искрящо бели фасети, които блестят като порцелан в устата му. Целта му била да постигне „уау” ефект и холивудска усмивка.

Макар че много държи на сексапилната си визия, Калин приключи с изявите на плейбой и се кротна до настоящата си половинка Александра Стоянова, която по професия е художничка. С хубавата блондинка се запознал покрай манекенката Диляна Попова и сега любовта им процъфтява. Актьорът даже казва, че вече се замисля за наследници.

През годините Врачански прехвърли куп жени през леглото си, но доскоро не успяваше да се задържи само с една. Запознати твърдят, че ергенският живот много му се услаждал, ала възрастта му напредвала и желанието му за деца се засилвало.

Въпреки че не е известна в публичното пространство, Александра притежавала редица качества, които силно впечатлили звездата от „Братя”. Миналата година двамата бяха заедно в Сицилия и в Лисабон. Пътуванията и приятните преживявания още повече ги сближили, а Калин най-сетне се почувствал уверен и спокоен да създаде семейство.

Въпреки че идеята за деца му става все по-близка, актьорът категорично отхвърля брака. Той не иска сватба и е убеден, че подписът в гражданското носи само главоболия. „Никога не съм искал да се женя. Бракът не е доказателство за любов!” твърди Врачански. За първи път Калин показа жената до себе си на премиерата на сериала „Господин Х и морето”. Той пристигна с Алекс под ръка и я представи като „гаджето ми”. Красавицата обаче предпочете да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, докато вървеше презентацията на поредицата.

За изгората на Врачански се знае, че предлага частни уроци по рисуване за малки и големи. Именно така преди 2 години Алекс се запознала с актьора, който бил гост в ателието й заедно с Диляна Попова и сина й Борил. Той бил силно привлечен от чара на художничката и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели заедно под един покрив, писа “Уикенд”.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
През 90-те години на миналия век, когато латиноамериканските продукции бяха…