НАЙ-НОВИ:

Волейболистките на Берое започнаха с победа срещу Славия плейофите

Берое записа безпроблемна победа с 3:0 (25:13, 25:7, 25:18) в първия мач от серията между отборите от четвъртфиналите на женската Национална волейболна лига. Срещата се игра в зала „Багира“ в Казанлък и приключи за по-малко от час.

Така резултатът в серията е 1-0 победи, а за да продължи напред, Берое се нуждае от още една. Това може да се случи още утре в среща №2 в зала „Иван Вазов“ в Стара Загора от 14:00 часа.

Третият в редовния сезон Берое се откъсна напред още в началото на първия гейм, за да стигне скоро до резултат 15:6. Отборът безпроблемно стигна до спечелване на гейма, а през втория продължи да притиска съперника си и го ограничи до едва 7 точки за цял гейм, повеждайки с 2:0.
В третия гейм Берое също нямаше проблеми да се откъсне напред още в началото и да увеличи разликата си, за да стигне до очакваната победа в срещата.

За победителките Ваня Върбанова реализира 17 точки, а 13 добави Веселина Григорова.Мария Русева пък отбеляза 5 за Славия – най-много в отбора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

image1 (9K)
loading...

Вашият коментар

Виж още:
ГЕРБ се отказа да опрощава борчовете на мюфтийството “Предлагаме в…