Волейболистките на Берое гостуват на Левски

Женският волейтим на  Берое (Стара Загора)  на  Страхил Балов  гостува в петъчния ден на „Левски“ от предпоследния, 13 кръг, на редовния сезон . Срещата е от 16:00 часа в столичната зала „Сиконко“, а след последното домакинство срещу Славия и категоричната победа с 3:0 Балов бе оптимист и за мача срещу „сините“.

„Доволен съм от представянето ни след Нова година, както вече казах преобразени сме. Целта бе 4 победи от 4-те ни оставащи мача и досега се движим по план, обещан пред ръководството преди плейофите. Мачът срещу „Левски“ е от изключително значение , както обичам да казвам „Мачът на годината“! Уверен съм, че ако показваме същото ниво, няма да имаме проблеми срещу „сините“, сподели Балов.

Двата тима са по 6 победи и 4 загуби до момента, но Берое е с точка повече – 19 срещу 18 и е втори в подреждането.

[ad id=“225664″]

Пред треньорския щаб на старозагорки има и кадрови промени, все още не е напълно възстановената Нора Богданова. Центърът вече тренира наравно със своите съотборнички, провежда и индивидуални занимания и дори се появи в игра в последния мач срещу Славия в Стара Загора, за да играя на блокада. Йоана Николова пропуска мача заради лични причини.

„Радостното е, че няма болни след преминалата епидемия от вирусните зимни заболявания. Тренирахме двуразово в Казанлък и Стара Загора, а всеки ден наблягахме на кондиционна и физическа подготовка“, допълниха от старозагорския тим.

В 14 кръг в зала “Иван Вазов“  Берое приема Раковски (Димитровград) на 1 март от 19 часа в последния мач от редовния сезон.


image0 (9K)