НАЙ-НОВИ:

Войнствен епизод от сериала “Завинаги” тази вечер

Тази вечер в епизода на турската любовна сага “Завинаги” прехвърчат искри в семейството на Фарук и събитията не се развиват според желанията му.

Майката Фарук си е навила на пръста, че трябва да ожени големия си син за дъщерята на техни семейни приятели и властната жена не търпи противоречия. Организацията на Есма е колкото може по-бързо Фарук и нейната избраница Ипек да сключат брак.

В това време обаче, влюбеният до уши в Сюрея Фарук получава съгласието на любимата си да се оженят. Плановете на майка му са сринати из основи. Но синът е завел новата снаха у дома. Есма е бясна, а семейството на Ипек си тръгва демонстративно. Бъдещата свекърва не може да овладее нервите си и се скарва с Фарук, а той настоява тя да промени тона си.

Свидетел на целия този скандал става естествено и Сурея, която не желае да бъде между чука и наковалнята във войната между майка и син. Тя разбира се, напуска дома им.

Защо Есма е толкова сурова и безкомпромисна, гледайте епизода довечера по бТВ от 20 часа, когато Фарук ще разкаже на Сурея откъде идва непреклонността и упоритостта на майка му.

Фарук изкарва яда си на свой колега във фирмата, като се стига дотам, че той насочва пистолет срещу работника си. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Модерен и екологичен градски транспорт ще има в Стара Загора.…