НАЙ-НОВИ:

Внучка на Тодор Живков продава бижута в Милано

Креативността е е кръвта на жените от семейство Живкови. Това освен дизайнерката Евгения Живкова доказва и най-новото поприще на внучката на Тодор Живков Елизабет. Красавицата, която живее в Милано, е основала собствена бижутерийна компания и продава успешно ювелирните си творби.

Медальони от 18-каратово злато и с ръчна изработка, като използва и екологични материали за направата на другата си страст – екологично изработени кафтани, рокли и блузи, с които промотира бижутата си. Ръчно изработените от внучката на Тато медальони са често носещи късмет с конска подкова или вариация на синьо око против уроки, както и представят зодиакални знаци.

Елизабет, която е щастливо сгодена за италианец в Милано, сама позира с част от копринените кафтани и памучните блузи, тъй като сама е дефилирала по подиумите и е изучавала моден дизайн в компанията на гиганта „Аликзандър Маккуин”. По образование дизайнер, дъщерята на Владимир Живков от втория му брак с Валя, вече реализира наученото в собствен онлайн магазин а бижута и екологична мода. С приятелката си Фара от Лондон учредяват социален онлайн хъб за дискусии по екологични теми и интервюират силните на деня в екодебатите и форумите за опазване на околната среда онлайн, става ясно от социалните мрежи и профилите на красавица. Елизабет често подкрепя местната занаятчийска общност в Милано и използва ръчно изработени материали за бижутата си, пише „България Днес“.

Голяма част от нейната работа се занимава с изследване и прилагане на етично производство, като дава пpиopитeт на използването на съобразени с околната среда материали, пише в биографията на Елизабет в социалната платформа за екодебати. Целта на а внучката на Тато е и да вмъкне социални елементи в дрехите и бижутата си, признава пък самата тя в профилите си. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
С огромно вълнение и нетърпение десетки родни звезди щурмуваха ресторантите.…