НАЙ-НОВИ:

Внимание! Ограничава се движениeто по АМ „Тракия“ в посока София

Днес от 10:30 ч. до 12 часа ще бъде ограничено движението по АМ „Тракия“ в посока София  от км 25 до км 0, поради монтирането на портални рамки за тол системата при км 0 и км 5 на автомагистралата.

Всички автомобили до 12 т, пътуващи към София, ще се пренасочват от пътен възел „Вакарел“ на АМ „Тракия“ по обходен маршрут по път I-8 /Вакарел- София/, след което по път III-105 /Елешница – Нови хан/ и път I-6 /Елин Пелин – София/.

За тежкотоварните автомобили над 12 т се осигурява паркинг при км 53 /след тунел „Траянови врата“/, както и в участъка от км 34 до км 37. При необходимост ще бъде осигурен и паркинг при км 55 /преди тунел „Траянови врата“/.

В посока София ще бъде ограничено движението и при връзката на път I-8 с път III-105 /Елешница – Нови хан/. Ще бъде затворена за преминаване и връзката на ул. „Верила“ от село Равно поле с АМ „Тракия“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и…