Внезапно почина дете, звезда от Холивуд и Бродуей

Внезапно  почина 13-годишната Лоръл Григс, дете, станало на много ранна възраст звезда от сцените на Бродуей, Холивуд и телевизията в САЩ.

Въпреки младостта си, тя вече беше много известна актриса. Едва на 6-години Лоръл играе на Бродуей в знаменитата постановка на „Котка върху горещ ламаринен покрив“.

По-късно тя участва във филми, а нейни партньори са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, пише The New York Times.

Лоръл Григс можеше да бъде гледана в популярни американски телевизионни сериали, както и във филма на Уди Алън „Социален живот“.

Роднини на актрисата съобщиха, че причината за смъртта е астматичен пристъп. Лекарите се опитали да спасят момичето, но не успели, пише Usa.one.

Лоръл се бори с астмата в продължение на около две години, каза баща ѝ Анди Григс пред CNN. Въпреки, че месеци наред, въпреки проблема, момичето е изглеждало външно добре, бащата уточнява, че той постоянно я е водил на медицински прегледи. Лоръл е била силно пристрастена към кариерата си и е подготвяла сериозно ролите си.

„Тя никога не се задоволяваше с постигнатото, винаги репетираше движения и нови неща“, казва още бащата. Когато той ѝ предлагал да се отпусне и да си почива, понеже е научила добре всичко, тя казвала: „Тате, не много хора получават такъв шанс“.

Потребителите в социалните мрежи и феновете на младата звезда са шокирани от внезапната ѝ кончина. Под фотографията, която Григс публикува в Instagram, те пишат своите съболезнования.


image0 (9K)