НАЙ-НОВИ:

Влиянието на Луната – не критикувайте близките хора до вас

Днес Луната e в знак Стрелец до 00:50 часа на 25 юли.

[ad id=”225664″]

Той се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Не се препоръчва преливане на кръв и донорски процедури.

След 14:30 часа ще ни оказва влияние квадратурата на Луната с Венера. Необходимо е да се отпуснете и да не критикувате близките хора до вас, тъй като сега сме по-склонни да преувеличаваме чуждите недостатъци и постъпки. Влиянието от аспекта не се отразява добре на отношенията.

[ad id=”263680″]

11 лунен ден продължава от предния ден до 17:27 часа на 23 юли.

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се вършат глупости.

Не предприемайте рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Желателно е да не пипате железни предмети.

Заболявания, започнали през времето на 11 лунен ден, протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално. Уязвими са главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. Подходящо е за начало на гладуване.

[ad id=”236993″]

12 лунен ден (започва в 17:27 часа на 23 юли до 18:23 часа на 24 юли).

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижка може през целия ден.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Девет души са пострадали при стрелба в канадския град Торонто.…