Вижте кои грандове дебнат Лудогорец

След равенството на Лудогорец срещу Хофенхайм (1:1) стана ясно, че орлите завършват на второ място в група “С” на Лига Европа, което ги праща в урната на непоставените отбори на жребия за 1/16-финалите. Това означава, че българският шампион ще се изправи срещу един от 15-те поставени тима (б.а. с Брага не могат да играят), където, поне на хартия, са по-силните отбори. Сред тях фигурират имената на европейски колоси като Милан, Арсенал, Атлетико Мадрид и други.

[ad id=“263680″]

Ето как ще са разпределени урните за жребия, който ще се тегли на 11 декември (понеделник), като Лудогорец със сигурност ще е домакин в първия мач:

Поставени отбори: ЦСКА (Москва), Атлетико Мадрид, Лайпциг, Спортинг (Лисабон), Виляреал, Динамо Киев, Брага, Милан, Аталанта, Локомотив (Москва), Виктория (Пилзен), Арсенал, Залцбург, Атлетик (Билбао), Лацио, Зенит.
Непоставени отбори: Наполи, Спартак (Москва), Селтик, Борусия (Дортмунд), Астана, Партизан, Лудогорец, АЕК, Лион, Копенхаген, Стяуа, Цървена звезда, Марсилия, Йостерсунд, Ница, Реал Сосиедад.


image0 (9K)