НАЙ-НОВИ:

Вижте какво ще се случи с дома ви, ако нарежете и посолите един лимон

Чудо на чудесата! Това е непознато, ново свойство на лимона. За този метод не е необходимо да го изстисквате, да търкате, да го изсушавате или каквото и да било друго действие.

Нужно е само правилно да го нарежете и поръсите със сол.

И какво се случва, ако оставите такъв лимон за една нощ в кухнята или в стаята?

Ще разберете.

Вземете цял лимон, срежете го на четири, но не до долу. Нарязаните парченца трябва да останат с кората.

Поставете в чиния или върху дъска и леко разтворете получилото се цвете. Поръсете го със сол и сложете на кухненската маса.

Тази техника работи не само в кухнята, но във всяка стая на дома. Ако миризмата на приготвена храна остане в кухнята или в другите стаи има друга неприятна миризма, тогава лимонът напълно ще изчисти помещението от тях през нощта. Но не само!

Лимонът ще покаже и своите антимикробни и антибактериални свойства.

Той ще „изчисти” помещенията. Полезно е да се направи, ако например се разболеете и прекарвате много време у дома, лежейки в леглото.

Друго свойство е почистването на всякакви повърхности.

Ако сте готвили риба или месо, тогава резенче лимон, поръсено със сол, ще помогне и в този случай. Избършете дъската след рибата с него – няма да има следа от миризмата, в същото време лимонът и солта ще унищожат всички микроби и бактерии.

Важното е, че тази хитринка е естествено средство, а и лекарство. В него няма и грам „химия“. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Британският премиер Борис Джонсън обяви днес, че Великобритания да напусне…