НАЙ-НОВИ:

Вижте какво се е случило в кървавата нощ! Свидетел даде показания срещу Божо Кравата! 

“Избийте ги всичките! Отивайте и ги довършвайте!”, крещял на приближените си Божидар Кузманов – Божо Кравата, виждайки, че стрелбата по Митьо Очите е неефективна и той е жив. Това е разказал пред разследващите свидетелят Калоян Колев, съобщава news.bg.
Спецсъдът решава днес дали да остави зад решетките сочения за лидер на организираната престъпна група Божидар Кузманов, който преди дни неочаквано се предаде след 4-месечно издирване. Според прокуратурата Кравата се предал “под натиска на обстоятелствата, на страха, че рано или късно ще бъде открит”. Прокуратурата поиска той да бъде оставен в ареста, тъй като имало и опасност да извърши друго престъпление и да се укрие.

След като се предаде, Божидар Георгиев представи своята версия за събитията в Слънчев бряг. По думите на Георгиев още с влизането си в ресторанта Митьо Очите започнал да крещи „Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви правя”. „Замахна да ме удари, но не с голяма сила, за да изгубя съзнание. След това му казах – „Какво правиш, седни да говорим”. Следващото нещо, което си спомням, беше човек със зареден пистолет, защото изщрака и го насочи към мен. Чух изстрели”, разказва Георгиев.

Кузманов се предаде преди три дни на органите на реда, след като се укриваше в продължение на 4 месеца. Той бе издирван след стрелбата на 8 юни в ресторант „Фор Ю“ в Слънчев бряг, при която бе ранен Митьо Очите, а негов гард бе убит.

http://BNews.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Никола Попилиев, българин от Македония и екскурзовод, разкри пред камерите…