НАЙ-НОВИ:

Веселин Плачков криел криминално досие

Звездата от “Пътят на честта” Веселин Плачков има криминално досие досущ като героя си, узна HotArena.

Екранният Киро Християнина разкри, че е бил подвеждан под съдебна отговорност, но не за дребни престъпления, а за физическо посегателство. Кирливите ризи на актьора станаха достояние на цяла България по време на участието му във ВИП Брадър миналата година.

В риалити формата той призна, че има дела за побой, след като се зарече, че ще “прегризе гърлото” на гримьора Валентин Кулагин. Плачков бил непоправим хулиган още от дете. Заради конфликтното си поведение се наложило да смени 6 училища, докато завърши средно образование.

Първо учил в елитната гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Заради системни отсъствия обаче го изключили още на втората година и той продължил в механотехникума. И там не издържал дълго и попаднал в техникума по ядрена енергетика в Белене. Последвали още 3 премествания заради неизвинени отсъствия.

Единственият предмет, който харесвал, бил историята. Може би не е случайно, че именно той изигра образа на Васил Левски. Образ, който го нареди сред звездите на бранша у нас. Мнозина в арт гилдията обаче скочиха срещу него заради криминалното му минало и татуировките по тялото му.

Към днешна дата Плачков няма нищо общо с образа си на лошо момче, защото е семеен и щастлив с певицата Мариана Попова и общата им дъщеря. От предишните си връзки двамата имат по още едно момиченце. Съвсем скоро Плачков смята да се венчае за любимата си по стар тракийски обичай, предават от Ретро.

За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Подпалена е кола на разследващ полицай в София, съобщава Нова…