Весела Лечева вдига сватба

Червената депутатка Весела Лечева стяга сватба за своя единствен син Мартин, който се е сгодил за  приятелката си Боряна.

Двойката е от модерните, в които булката е кака на младоженеца. Тя е на 34, а той на 28. За сметка на младежката си възраст, в бизнеса Мартин Велев е достатъчно „израснал“ и се справя без проблеми. Той завърши икономика в Женева заедно с децата на световния елит, а в момента се развивал в строителството. 27-годишният младеж работел в една фирма заедно с брата на Весела. Вече построили няколко жилищни комплекса в София и имали амбиции тотално да променят облика на столицата със своите сгради.

Снахата на Весела Лечева също не е от мързеливите. Нейният собствен бизнес пък бил свързан с хранителната промишленост.

Бъдещата свекърва е дала благословията си на младото семейство. Любопитното е, че Боряна е дъщеря на световния шампион по борба от 1990 г. в Токио – Рахмат Сукра. Като деца на шампиони от едно и също поколение бъдещите младоженци отдавна се движат в общи компании. Преди сватбата семействата мислели да направят и тежък годеж, както повеляват старите традиции – с богати софри и много гости. От снимките на Мартин и Боряна в социалните мрежи се вижда, че са запалени по пътешествията и обикалят света непрекъснато. Доскоро Боряна се занимавала със собствен бизнес, но фирмата й преустановила дейност.

Въпреки че майка му навремето настоявала да остане да живее в чужбина, Мартин не се вслушал в думите й и се върнал у нас. В спорта също не тръгнал по нейния път и изобщо нямал влечение към пушките. За сметка на това пък се раздавал на тенис корта и бил сред най-страстните поддръжници на Роджър Федерер. През зимата се увличал по ските, а отскоро ново негово хоби станал спортът на джентълмените – голфът.

Велев-младши е сред най-желаните богаташки синове в родния хайлайф, но не си падал по плеймейтки и певици, с каквито останалите милионерски наследници дружат. В неговата среда попадали предимно деца на спортисти, а откакто застанал начело на собствен бизнес, се събирал и с други успешни в бизнеса българи.


image0 (9K)