Верея отива в Пловдив да продължи силната си серия

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев няма да разчита на трима футболисти  за гостуването на  Локомотив Пловдив от 19-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е днес (5 октомври)  от 17.30 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

За мача отпадат халфът  Осман Балде, вратарят Георги Аргилашки заради разтежение пропуска последните два  мача на Верея.  Еркебулан Нургалиев продължава да  се възстановява от счупена костица на крака си. Опитният Георги Андонов се завръща в състава след като пропусна двубоя срещу Лудогорец  заради лека контузия. Наказанието на централния защитник Мирослав Енчев изтече и ще бъде на линия за мача срещу Локомотив.
[ad id=“263680″]
„Работил съм в Локомотив и познавам добре играчите на този отбор. Разполагат с някои много качествени футболисти“, сподели Илиев.“Предстои ни тежко гостуване в Пловдив. Ако не сме концентрирани и не играем добре в дефанзивен план ни очакват много проблеми от страна на съперника ни. Надявам се, че ще покажем добър футбол срещу Локомотив“, заяви още  наставникът на Верея.


image0 (9K)