НАЙ-НОВИ:

Векилска палува в нощен бар с прозрачен тоалет

Мариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел, за да подкрепи кампанията на бившите си работодатели бТВ “Да изчистим България”.

Покрай ангажиментите си звездата намери време и да разпусне с нощен живот. Ексводещата бе забелязана да вилнее в малките часове на нощта в клуб за музика и танци на “Сан Стефано”, придружавана от своята сестра Деси.

За среднощната си забава Мариана бе подбрала доста смел тоалет – полупрозрачна бежова рокля, която разкриваше и най-малките подробности от фигурата й. Визията й не останала незабелязана от мъжкото присъствие в заведението. И в късните часове на нощта Векилска се впуснала в диви танци с непознат за нея мъж, разказват очевидци.

45-годишната журналистка сложила в джоб младите момичета с купонджийското си настроение. Най-любопитното е, че след среднощните запои журналистката се прибирала не къде да е, а в апартамента, в който живее бившият й мъж Симо и сина им Момчил. В свое скорошно интервю радиоводещият призна, че именно свободолюбивият нрав на Мариана е причина за раздялата им. Докато той предпочитал семейния уют и не обичал шумотевиците, то Векилска все имала нужда да се забавлява.

“Водехме паралелни животи, докато уж бяхме заедно”, коментира Симо. Именно той разбрал, че нещата отиват към раздяла, когато в последното им лято Мариана заедно с приятели духнала за къмпинг “Градина” без да се съобрази с него, пише “Ретро”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Като председател на политическа партия Слави Трифонов влиза в Регистъра…