Вашият хороскоп за 6 юли вече е тук

Събота може да бъде характеризиран като ден на изпитание за вашата воля и търпение. Неприятностите днес могат да провокират тъмната страна на вашия характер, но дали това ще се случи, ще зависи изцяло от вас. Ще разберете дали сте успели да постигнете по-добро духовно развитие или все още ви влияят дребните, и в повечето случаи незначителни неща от живота. Разбира се, че неприятностите не трябва да се игнорират, но тяхното разрешаване трябва да става с разум, а не с емоции.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще ви зарадват новини или събития, които ще повлияят положително на настроението ви. В събота съдбата ще има с какво да ви изненада. Тя ще бъде благоприятен ден за среща или разговор, които ще определят развитието на бъдещите ви планове през следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота може да обмислите ваше решение свързано с промяна в работата, с тона професионален ангажимент, с действия касаещи вашия бизнес и др. Днес бъдете предпазливи с новите познанства или с хора, които търсят контакт с вас. В събота може да получите интересна информация или предложение, чието развитие предстои през новата седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате повече емоционални преживявания, което ще ви направи свръхчувствителни. Понякога важни разговори ще бъдат съпътствани с неприятни конфликти. Това ще бъде благоприятен ден за обсъждане и планиране на действия с цел разрешаване на проблеми свързани със семейството.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате благоприятно време да положите основите за нови задачи и ангажименти. Тяхното изпълнение най-вероятно ще се случи през този уикенд или през следващата седмица. Ще ви се наложи да отделите внимание на дете или млад човек. Новите познанства в първия почивен ден бързо ще ви разочароват.


image0 (9K)