НАЙ-НОВИ:

Васил Найденов в сблъсък със съседи!

 Васил Найденов е на нож със съседите си заради солиден ремонт в кооперацията, в която живее. Комшиите се оплакаха, че известният естраден певец е изкъртил носещи стени и е слял в един трите апартамента на 6-ия етаж.

[ad id=”225664″]

Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на бул. „Витоша” до НДК, където от 35 години живее. Васко наследил дома от майка си и откакто се помни, е там, въпреки че блока е старо строителство и далеч не може да бъде наречен луксозен. В последните 3 години Найденов първо купил единия, а после и другия апартамент. Така вече е собственик и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един голям общ имот с големина 265 квадрата. Той е поискал разрешение от общината и миналото лято го получил. Веднага захванал ремонта.

[ad id=”263680″]

„Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията – не дай Боже, да се срути блока. Васко постъпва много безотговорно. Направихме му забележка, а той ни размахва разрешително от общината и твърди, че е учил за архитект”, проплака пред „Уикенд” съсед на певеца. Комшията помоли да не цитираме името му, тъй като певеца бил много отмъстителен и щял да се саморазправя с него. Половината обитатели на блока се притеснявали да влизат в спорове с него. Така или иначе, до няколко дни домоуправителя свиква извъредно събрание, за да обсъди ситуацията.

[ad id=”237001″]

„Проблем няма никакъв, всичко е напълно законно! Спазил съм предписанията, имам разрешително за извършвания ремонт. Строи се в работно време, никога по обяд и в почивните дни. Но част от съседите ми са страшни идиоти и правят мизерии. Какво да ви кажа, завистливи хора!”, обясни Васил Найденов.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Видеоклипът с песента на Луис Фонси и Деди Янки -…