НАЙ-НОВИ:

Българо-американска филмова компания ще произвежда филми у нас

Башар Рахал е ангажиран за като актьор и продуцент от Българо-американска инвестиционна филмова компания, която ще произведе първите си 5 филма у нас в следващите 3 години.
Българо-американска компания, която разполага и с руски капитали, се позиционира на българският пазар, съобщава Agenci Cross. В следващите три години, компанията смята да заснеме първите си пет филма, ангажирайки за продуцент и актьор Башар Рахал. Нашенецът е харесан на филмов фестивал в Берлин преди две години и оттогава се водят усилени преговори за производство на пакет от филми в България.

От няколко години Башар Рахал се развива и като продуцент, а първият му филм „Код Червено” е продаден в над 80 държави. Освен филми, Башар продуцира и няколко телевизионни формата. Ученикът на Стефан Данаилов има зад гърба си над 70 ленти с негово участие. В момента той работи над филма на Ники Илиев „Всичко, което тя написа”. Освен един от главните герои в него, Башар е и продуцент на продукцията, която се очаква да излезе по кината догодина. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Ново 20! Жена от Стара Загора беше накарана от телефонен…