НАЙ-НОВИ:

БСП и Манолова с приоритет вдигането на тарифите на такситата и такси “паяк” да не го лови

Първото нещо, с което новият кмет и новото мнозинство в София ще се захванат, е да актуализират тарифите за такситата. Това каза пред журналисти лидерът на БСП – София и водач на листата за общински съветници на “БСП за България” в столицата Калоян Паргов.

Това стана след среща с таксиметровия бранш, предаде репортер на Агенция “Фокус”, пише 24 часа. Калоян Паргов и други кандидати за общински съветници и народни представители от БСП проведоха среща с транспортния бранш, която продължи близо един час. “След 3 ноември, първото нещо, с което новото мнозинство и новият кмет ще се захванат, е да актуализират тарифите. Като минималната от 0.79 лв. ще стане 1 лв., а максималната ще се помисли в диапазон до 2 лв., тъй като в момента е 1,6 лв”, заяви още Паргов.
Мая Манолова допълни обещанията: “Паякът да не може да репатрира таксиметрови коли, които са спрели на стоянка, но в тях няма шофьор. С данъците също не е честно. Ще настоявам патентният данък да се плаща на части, а не както сега предварително. За цените също трябва да се проведе дебат. Таксиметровите услуги ще са сред моите приоритети, завърши Манолова. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Тази вечер в епизода на турската драма "Сълзи от рая"…