НАЙ-НОВИ:

Британски военнослужещ две седмици държал любовницата си в гардероб

Вкарал жената в авиобазата, като я скрил в багажника на колата.

Военният тайно вкарал в авиобазата на Кралския военноморски флот в Йовилтън, графство Съмърсет, чуждестранната си любовница и две седмици я държал в гардероба си, пише в. “Сън”, цитиран от БТА.

Жената била открита от офицери, които усетили странен парфюм и разбили вратата на помещението. Намерената гостенка била изведена извън територията на базата, след което незабавно напуснала територията на Великобритания.

Сътрудникът на авиобазата обяснил, че се познавал с жената от 2019 година. Тя била родена в Югоизточна Азия, но живеела в Европа и получила нидерландско гражданство. По време на коледните празници през 2020 година той отново се срещнал с любовницата си. Тя се канела да се върне в Нидерландия след Нова година, но се сблъскала с проблемите, свързани с пандемията. Тогава военнослужещият решил да я приюти при себе си в авиобазата.

Като се завърнал от отпуска в началото на януари, той вкарал дамата на сърцето си в авиобазата, като я скрил в багажника на колата. След това в продължение на две седмици я укривал в своята стая. За да не бъде разобличен, униформеният Ромео окачил на вратата надпис: “Не влизай, сам ще се погрижа за почистването”.

Представител на ВМФ отхвърли подозренията, че жената може да е била вербувана от чуждестранни специални служби. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Икономическа полиция хвана 22-годишна да продава в Стара Загора маркови…