НАЙ-НОВИ:

Бременната Златка се пържи на слънце. Пуши и не й пука, че може да увреди бебето

Златка Райкова не спазва препоръките на личния си лекар и ежедневно се излага на опасните слънчеви лъчи. По време на бременност  това е абсолютно забранено, но явно на плеймейтката не й пука, че може да навреди и на себе си, и на бебето. Блондинката така се е препекла, че е заприличала на мулатка, а най-големият й конкурент в това отношение е мъжът й Благой Георгиев, който също е известен с тъмния си бронзов загар и искрящо белите си зъби, пише HotArena.

Известно е, че прекаленото излагане на слънце води до обезводняване и прегаряне – две неща, абсолютно вредни за всяка бременна жена. Освен това се стига до свръхпигментация и увреждане на кожата. Златка би трябвало да е запозната с тези рискове, но явно не се вслушва в препоръките нито на личния си лекар, нито на гинеколога, проследяващ бременността  й. Цяло лято Райкова обикаля родните и гръцките плажове без да се притеснява, че е опасно за жена в нейното състояние да се пържи ежедневно под парещите слънчеви лъчи.

Запознати разкриват, че поведението на бъдещата майка е изключително безотговорно, защото не се е отказала и от други вредни навици. Тя все още пуши, въпреки че е в напреднала бременност, напълно пристрастена е към цигарите. Златка ги намалила, но й било трудно да ги спре напълно. „Страстен пушач съм. Какво ли не съм опитвала, не мога ги откажа”, коментирала бъдещата майка пред приятелки.

Макар че коремът на Райкова е наедрял значително, тя продължавала да пътува на дълги разстояния и да шофира личния си автомобил. Не се притеснявала от невнимателните водачи по пътищата и смело натискала педала. Наскоро с мъжа й се завърнаха от почивка в Гърция и през половината път плеймейтката управлявала колата, издават свидетели.

Интимната връзка на бившия футболист Благой Георгиев и годеницата му започна миналото лято, но тя забременя бързо и съвсем скоро ще даде живот на сина им. Неотдавна риалити звездите разкриха, че очакват момче, което по всяка вероятност ще нарекат Виктор. Джизъса склонил да кръсти бебето на тъща си Виктория, за да угоди на Златка.

Детето ще бъде четвърто за спортиста, който има три хлапета от гимнастичката Христина Витанова и руската танцьорка Есмер Омерова. Той е известен като непоправим плейбой и ценител на женската красота, а дали ще успее да се кротне до Златка, предстои да разберем. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В село Патрикеево, Уляновска област на Русия, 16-годишният непълнолетен Тимур…