НАЙ-НОВИ:

Бракът на Меган с Хари съсипал живота на брат й

“Бракът на сестра ми с принц Хари съсипа живота ми”, проплака Томас, полубратът на Меган Маркъл, пише woman.bg.

“Черната овца” в семейството на херцогинята не крие, че медийният интерес към особата му, меко казано, не му се е отразил добре. По думите му той постоянно бил в центъра на вниманието.

“Всяка моя стъпка се следи под лупа. Непрекъснато се изсипват всякакви лъжи по мой адрес”, недоволства роднината на Меган, който преди време беше арестуван, след като нападнал жена с огнестрелно оръжие. Бившата му съпруга пък направо го обвини, че има проблеми с алкохола. С днешна дата явно се добавят и други грижи.

Според признанията на Томас Маркъл той не може да си намери работа, защото никой работодател не иска служител, за когото непрекъснато се точат публични скандали. Също така 53-годишният мъж признава, че не може да се устрои на ново място, след като е напуснал предишната си работа на стъклар, заради проблеми със зрението. Не стига това, ами семейството на Томас Маркъл два месеца спало по хотели, след като хазяинът им ги изхвърлил от квартирата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Шефът на  Регионалната дирекция на Гранична полиция в Елхово комисар…