НАЙ-НОВИ:

Брадърката Зара окончателно зарязала мъжа си Ерик Уотсън

Брадърката Зара се е разделила със съпруга си – австралиеца Ерик Уотсън. Двамата са сложили карай на семейното съжителство, но все още крият краха на любовта си.

В социалните мрежи прави впечатление, че двамата вече не се следват и са се изтрили един друг, макара че Зара още не е сменила фамилното си име. Последната снимка, която Ерик е качил с жена си е на 18 май тази година, а нейната е с още по-задна дата – 20 февруари.За  момента не е ясно каква е причината за раздялата, но още през есента се заговори за край на връзката им. През октомври Зара се появи сама в женска компания в столичен клуб. Миналата година тя пак беше в София , но със съпруга си. Според запознати малко след това е настъпил и краят в отношенията им, пише „Телеграф”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...
  1. Много парички са тва, що не дадоха по малко? Сега ще причинят излишен стрес на хората как да ги изхарчат. Някъде имаше статия как разликата между богатите и крайно бедните се увеличавала. Жалка работа – едни вземат хубави пенсии, други мизерстват. Разликата че едните били агенти, а другите работещи.

  2. Чак пък да се е променила доста, същата си е. И май той я е зарязал, не тя него.

Вашият коментар

Виж още:
В четвъртък ще имате благоприятно време за развитие на домашните…